ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/3/2017
Αριθ. Πρωτ.: 1318
Αριθ. Συνεδρίασης: 12

 Σας προσκαλούμε την   20η του μηνός  Μαρτίου   2017, ημέρα Δευτέρα     και ώρα 18:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα: 

  1. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017» προϋπολογισμού 69.258,06€ άνευ ΦΠΑ» σε προμηθευτή/ές.
  2. Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου και ψήφιση πίστωσης
  3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής για τον σχεδιασμό των δράσεων της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 2016
  4. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2016 της Β΄θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου
  5. Κατανομή ποσού 13.230,12 Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  6. Συγκρότηση Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης
  7. Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
  8. Ορισμός διοικητικού συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Παιδείας Δήμου Παρανεστίου»
  9. Συμπλήρωση της αριθ. 247/2016 απόφασης του Δ.Σ. περί «Λήψη απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου στην πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) -Νέα Φάση» με κωδικό ΟΠΣ 5002212 και ορισμό Υπευθύνου εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του»
  10. Διαγραφή Οφειλών Δημοτικών Τελών και Δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Ταουλτσίδη Γεώργιου Κυριάκου
  11. Απαλλαγή Δημοτικών Τελών και Δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Κυπραίου Αναστασία του Θεοδώρου
  12. Απαλλαγή Δημοτικών Τελών και Δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τους Σιδηρόπουλο Αβραάμ , Σιδηρόπουλο Αθανάσιο Σιδηρόπουλο Γερμανό και Σιδηρόπουλο Θεολόγο .
  13. Απαλλαγή Δημοτικών Τελών και Δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τους Μπιλιόρογλου Στυλιανή, ,Μπιλιόρογλου Γεώργιο και Μπιλιόρογλου Αντώνιο.
  14. Παραχώρηση δωρεάν χρήσης του Γηπέδου της Τ.Κ. Αδριανής στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Γυναικών «ΔΟΞΑ 2016» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο .
  15. Έγκριση για οικονομική ενίσχυση δημότη μας λόγω καταστροφής της οικίας του από πυρκαγιά.
  16. Έγκριση Δικηγορικής αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου Τάσσου Μιχαήλ σχετικά με την υπόθεση της εξώδικης δήλωσης της ΑΕ «ΖΕΥΣ Υπηρεσίες Συμβούλων –Σύμβουλοι Μηχανικού ΑΕ» κατά του Δήμου Παρανεστίου
  17. Έγκριση ή μη παραχώρησης προς χρήση του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παρανεστίου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Σχετικό αρχείο