ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/2/2017
Αριθ. Πρωτ.: 880
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 23η    του μηνός  Φεβρουαρίου 2017, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού σύμφωνα με την 468/01-02-2017 πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της προμήθειας με τίτλο:«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017» και την 10/2016 Διακήρυξη του Δ.Παρανεστίου .

* Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα ,προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα (μέχρι 28-2-2017) όλες οι διαδικασίες ανάδειξης προμηθευτών για την προμήθεια καυσίμων για το έτος 2017, κατόπιν άγονου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων (απορριμματοφόρων, επιβατικού, μηχανημάτων έργων κλπ) του Δήμου, για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος που εγκυμονεί για τη δημόσια υγεία και να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των πολιτών του.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Σχετικό αρχείο