Ο Δήμος Παρανεστίου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του N.4412/2016, για την «Προμήθεια ενός καινούργιου διπλοκάµπινου μικρού ανοικτού φορτηγού οχήματος (Double Cab) τύπου pickup 4X4» της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ενός καινούργιου διπλοκάµπινου μικρού ανοικτού φορτηγού οχήματος (Double Cab) τύπου pickup 4X4 και δύο μεταχειρισμένων μιάμισης καμπίνας μικρών ανοικτών φορτηγών οχημάτων (Extra Cab) τύπου pickup 4X4 για τον Δήμο Παρανεστίου»

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 31.000,00€ με τα έξοδα ταξινόμησης και έκδοσης άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας και με τον ΦΠΑ 24%.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα αναγνωρισμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν4412/16 οι οποίοι νόμιμα λειτουργούν και ασχολούνται συστηματικά με την κατασκευή ή την
εμπορία των υπό προμήθεια ειδών.
Κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπεί, στην ίδια δημοπρασία, περισσότερες από μία εταιρεία, ή ένωση προμηθευτών ούτε να συμμετέχει χωριστά για τον εαυτό του και να εκπροσωπεί άλλο φυσικό πρόσωπο, εταιρεία, συνεταιρισμό ή και ένωση προμηθευτών. Στην περίπτωση αυτή αποκλείονται όλες οι προσφορές εκτός εάν αποσύρει ο ενδιαφερόμενος όλες τις προσφορές εκτός από μία, με την οποία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 10 Νοεμβρίου 2016, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 10:30 π.μ.
Εγγυητική επιστολή συμμετοχής δεν απαιτείται (άρθρο 72 του Ν. 4412/2016).

Πληροφορίες για τη διακήρυξη μπορούν να ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τους υπαλλήλους Ζαχαρόπουλο Ευστράτιο και Χασάπη Χρήστο στα τηλέφωνα 2524-3-50139,161 από την ιστοσελίδα www.paranesti.gr, την ιστοσελίδα της διαύγειας https://diavqeia.qov.gr/, και στο πρόγραμμα ΚΗΜΔΗΣ https://promitheus.qov.gr.


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟY
Ε.Δ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
ΓΙΑΝΤΑΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ: