ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 20/05/2016
Αριθ. Πρωτ.: 2442
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

Σας προσκαλούμε την 26η  του μηνός   Μαϊου   2016, ημέρα  Πέμπτη     και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Επιστροφή ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων στην Ψαλτικίδου Κυριακή
  2. Επιστροφή ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων στον Ψαλτικίδη Μιχαήλ
  3. Επιστροφή ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων στον Ψαλτικίδη Παναγιώτη
  4. Έγκριση της 5ης τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2016 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2016.
  5. Εγκριση του 3ου Τελικού-Τακτοποιητικού ΑΠΕ του υποέργου 1: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» του έργου : «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ»
  6. Έγκριση της κλήρωσης των δημοτικών υπαλλήλων για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής των έργων και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής των έργων, με τον αντίστοιχο Δημοτικό Σύμβουλο»
  7. Τροποποίηση της αριθ. 58/2016 απόφασης του ΔΣ για την για την απευθείας ανάθεση της ομάδας 4 «Συσσωματώματα ξυλείας πέλετ» της προμήθειας Καυσίμων και Ελαιολιπαντικών 2016.
  8. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου στη Μήλο στις 8 & 9 Ιουλίου για την συμμετοχή της 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων
  9. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου στη Σάμο στις 2,3 &4 Ιουνίου για την συμμετοχή της στις εργασίες της ΚΕΔΕ με θέμα «Το Προσφυγικό»
  10. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου στη Βέροια στις 28 & 29 Μαίου για την συμμετοχή της στη Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2016 του Δικτύου Πόλεων με λίμνες
  11. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παλαιοντολογικές έρευνες στην Πλατανιά Δήμου Παρανεστίου Δράμας» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.»
  12. Έγκριση του εγχειρίδιου διαδικασιών διαχειριστικής επάρκειας που αφορούν την διαχειριστική ικανότητα του Δήμου Παρανεστίου, σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων έργων της περιόδου 2014-2020,
  13. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΛΥΝΕΡΙΟΥ»
  14. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  15. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Δ ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  16. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΑΣΗ Β’»
  17. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  18. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Τ.Κ ΑΔΡΙΑΝΗΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΣΙΔΗΡ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ)»
  19. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΔ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ»
  20. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Δ ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  21. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΝΔΡΙΑ Δ.Δ ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  22. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Δ ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  23. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤ/ΞΗΣ ΟΡ 81-125 Δ.Δ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ»
  24. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Δ ΠΤΕΛΕΑΣ»
  25. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στο κατάστημα της Παναγιωτίδου Σοφίας του Δημητρίου στην Τ.Κ. Αδριανής
  26. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στο κατάστημα της Γιόφτσου Γεσθημανή του Ιωάννη στην Τ.Κ. Αδριανής
  27. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Χατζηλιόντα Βασιλείου του Ανδρέα στην Τ.Κ. Παρανεστίου
  28. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Αλαγκιοζίδη Γεωργίου του Ηρακλή στην Τ.Κ. Παρανεστίου
  29. Λήψη απόφασης για την κατάργηση ή μη υφιστάμενων κενωθεισών θέσεων περιπτέρων, ορισμός πενταμελούς επιτροπής κληρώσεων των θέσεων περιπτέρων, διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή του 30 % επί του συνόλου των κενωθεισών θέσεων και ορισμός τόπου και χρόνου δημόσιας κλήρωσης του 30 % των θέσεων των περιπτέρων

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ