ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 31/03/2016
Αριθ. Πρωτ.: 1563
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 4η  του μηνός  Απριλίου του έτους 2016, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 16:00 π.μ. σε  Τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού 2 της Επιτροπής διαγωνισμών προμηθειών (ΕΚΠΟΤΑ) και αξιολόγησης αποτελεσμάτων του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016»(Ομάδα 5- ελαιολιπαντικά)
  2. Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης της δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Ξαγνάτου (υπ΄ αριθ. 159 αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 209.789 τ.μ.),»
  3. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση Αναδάσωσης Δημόσιας Έκτασης 1.902,42 τ.μ. στην Περιοχή Νικηφόρου»
  4. Έγκριση του πρακτικού 1 της Επιτροπής Συντήρησης και Επισκευής οχημάτων για την ανάδειξη αναδόχου για την Συντήρησης και Επισκευής οχημάτων του Δήμου Παρανεστίου για το έτος 2016 συμπεριλαμβανομένων και των απαιτούμενων ανταλλακτικών και ελαστικών
  5. Έγκριση Μελέτης και Καθορισμός των Όρων Δημοπράτησης, του Έργου με τίτλo: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ »
  6. Έγκριση τοποθέτηση 6 Φ.Σ. στην Τ.Κ. Πλατανόβρυσης και επεκτάσεων δικτύων ηλεκτροφωτισμού Δήμου Παρανεστίου ψήφιση και έγκριση Δαπάνης ποσού 262,89 € .
  7. Έγκριση μετατόπισης δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στον οικισμό του Μεσοχωρίου και έγκριση Δαπάνης ποσού 1.438,76 €.
  8. Έγκριση μετατόπισης δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στον οικισμό του Ψηλοκάστρου και έγκριση Δαπάνης ποσού2.202,22 €.
  9. Έγκριση της 4ης τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2016

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος
Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ