Ο Δήμος Παρανεστίου Προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου για το έτος 2016, συμπεριλαμβανόμενων και των απαιτούμενων ανταλλακτικών και ελαστικών, με κριτήρια κατακύρωσης:

α) τη χαμηλότερη προσφορά με συμπλήρωση τιμολογίου όσο αφορά τις εργασίες επισκευής

β)το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της αξίας των ανταλλακτικών και των ελαστικών (επί τιμοκαταλόγου).

   Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα με μια από τις παρακάτω μορφές :

  • Εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύεται από το εκάστοτε επίσημο δίκτυο διακίνησης ανταλλακτικών των επισήμων αντιπροσώπων ή διανομέων στη χώρα.
  • Ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύεται από το εκάστοτε επίσημο δίκτυο διακίνησης ανταλλακτικών των επίσημων αντιπροσώπων ή διανομέων στη χώρα ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής

και να μην χρησιμοποιεί ανταλλακτικά του εκάστοτε επίσημου δικτύου διακίνησης

ανταλλακτικών των αντίστοιχων οχημάτων –μηχανημάτων αλλά να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τρίτων κατασκευαστών κατάλληλα και αποδεκτά για την χρήση για την οποία προορίζονται.

   Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν δικό τους συνεργείο, όπως και αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για την εκτέλεση των εργασιών που θα προσφέρουν και όχι μέσω τρίτων ή υπεργολάβων.   

  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα  λήξης την 11:00 π.μ.

   Εγγυητική επιστολή συμμετοχής δεν απαιτείται (παρ.Α του άρθρου 157 του Ν. 4281/2014(ΦΕΚ 160/08.08.2014).

      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τον Δήμο Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, υπεύθυνη: Μουστακίδου Λίνα, τηλ. επικοινωνίας: 2524350132, fax: 2524350151, e-mail: mlinaki@yahoo.gr, καθώς και από το διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Παρανεστίου: www.paranesti.gr.

  

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ