Ο Δήμος Παρανεστίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)2014-2020» αναδημοσιεύει τα δελτία τύπου του Δήμου Δράμας(επικεφαλής εταίρος).

Αρ. Πρωτ. 25325

Ημ/νία 17.06.2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)

Την Τρίτη 16-06-2015 στο Δημαρχείο Δράμας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Επικεφαλής Εταίρου με τους λοιπούς εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)2014-2020». Αφού αναλύθηκαν και συζητήθηκαν θέματα της διαδικασίας υλοποίησης του Επισιτιστικού Προγράμματος και αποφασίστηκε από κοινού η επόμενη  συνάντηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19-06-2015 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου Δράμας με θεματολογία ¨απαιτούμενες άμεσες ενέργειες¨. Στην συνάντηση θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των εταίρων που έχουν οριστεί με αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων ως υπεύθυνοι επικοινωνίας – υλοποίησης για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020. Λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος και του ασφυκτικού χρονικού πλαισίου που τίθεται από την Πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη συνάντηση καλούνται να παραβρεθούν και οι:

  • Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Α.Μ.Θ. για θέματα Κοινωνικής Αλλυλεγγύης
  • Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Δράμας
  • Δήμαρχοι του Νομού Δράμας
  • Πρόεδροι των Κοινωνικών Δομών του Επικεφαλής Εταίρου
  • Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας
  • Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Δράμας
  • Διευθυντές Υπηρεσιών του Επικεφαλής Εταίρου που εμπλέκονται στη διαδικασία στην διαδικασία υλοποίησης του Προγράμματος.