ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαθητές Παρανεστίου στην ΚύπροΣτο πλαίσιο αμφίδρομης συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Παρανεστίου με το Υπουργείο Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και φέτος το καλοκαίρι θα διεξαχθεί αποστολή με μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παρανεστίου κατά προτεραιότητα και με μαθητές που φοιτούν σε Δημοτικά Σχολεία του ευρύτερου νομού της Δράμας και οι γονείς των οποίων είναι δημότες του Δήμου Παρανεστίου, καθώς και με μαθητές όλου του νομού, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Η εκπαιδευτική εκδρομή θα διαρκέσει από τις 28 Ιουλίου 2013 έως τις 5 Αυγούστου 2013. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν θα επιβαρυνθούν μόνο με τα αεροπορικά τους εισιτήρια (ενδεικτική τιμή 220 - 240 ευρώ) και την είσοδό τους στα μουσεία της Λάρνακας.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε περιπάτους, επισκέψεις σε αξιοθέατα και γενικά σε ψυχαγωγικές και ενημερωτικές αποδράσεις για τους μικρούς μας μαθητές. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της αποστολής κ. Δημητριάδη Κυριάκο στο τηλέφωνο 6972 016 113 καθώς και στο τηλέφωνο του Δήμου Παρανεστίου, στο γραφείο Δημάρχου 25243 50 152.

Ο Δήμος Παρανεστίου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και την χαμηλή τουριστική κίνηση λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης προσπαθεί να προσφέρει με τα λιγότερα δυνατά έξοδα την μοναδική ευκαιρία στα παιδιά μας να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της πολυαγαπημένης μας Κύπρου.

Γραφείο Δημάρχου.