5η διοργάνωση VFT 2011

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για την διεξαγωγή του 5ου Υπερμαραθώνιου Βουνού (Virgin Forest Trail) που θα διεξαχθεί 15 και 16 Οκτωβρίου 2011 στο Παρανέστι Δράμας.

Παρόντες στη πρώτη αυτή σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του Δημάρχου Παρανεστίου κ. Νίκου Καγιάογλου, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκαριώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Κατικαρίδου και Σταύρος Σαχινίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Nικηφόρου κ. Γιάννης Βραδέλης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν με ουσιαστικές προτάσεις, καταθέτοντας την εμπειρία τους για την νέα αυτή προσπάθεια η κ. Εύη Τζίμου, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο κ. Στέλιος Μελισσινός, ο κ. Ξανθόπουλος Σπύρος και ο κ. Πεταλάς Αθανάσιος, όλοι τους κατά τα προηγούμενα έτη συμμετέχοντες στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Αποφασίστηκε η επιτροπή που συγκροτήθηκε να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανανεώθηκε το ραντεβού για την προσεχή εβδομάδα με την κατάθεση νέων προτάσεων, προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερος ο 5ος Υπερμαραθώνιος Βουνού, συνολικού μήκους 110 χιλιομέτρων.

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Νίκος Καγιάογλου τόνισε πως «η διοργάνωση του 5ου Υπερμαραθωνίου στο Παρανέστι θα είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά». «Είμαι σίγουρος» υπογράμμισε ο Δήμαρχος «πως η εμπειρία των συνεργατών μου, δεν θα αφήσει περιθώρια σε κανέναν να πει το παραμικρό και είμαι απόλυτα βέβαιος πως ο νέος μας Δήμος θα αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο αυτή την διοργάνωση, επεκτείνοντας την και στην Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου. Είναι μια εκδήλωση που φέρνει κόσμο στο Δήμο μας, τον κάνει γνωστό στο εξωτερικό και πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές αυτής της πραγματικά εθελοντικής προσπάθειας καλή μας επιτυχία».