ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διανομή ξηράς τροφής σε εθελοντές φιλόζωους για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παρανεστίου


Στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, ο Δήμος Παρανεστίου με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα, ενδιαφέρθηκε για ακόμα μία φορά για την τύχη των αδέσποτων σκύλων και προμηθεύτηκε ξηρά τροφή. 

Η συγκεκριμένη δράση, αποτελεί άλλο ένα νέο βήμα εφαρμογής της νέας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την προστασία των αδέσποτων ζώων, που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή, από την αρχή της θητείας της. Επίσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των συμπολιτών μας, που αφανώς επί χρόνια φροντίζουν εθελοντικά τα αδέσποτα του Δήμου μας.

Κάθε ενδιαφερόμενος δημότης που φροντίζει αδέσποτα, επώνυμα, οργανωμένα και βάσει προγράμματος, μπορεί να αιτηθεί για ξηρά τροφή, αφού πρώτα καταγραφεί στο μητρώο εθελοντών του Δήμου Παρανεστίου, με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και συμπλήρωση της αίτησης παραλαβής ξηράς τροφής.

Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε τις σχετικές αιτήσεις μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου του 2023, ημέρα Δευτέρα, ούτως ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην διανομή των τροφών.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Παπαδοπούλου Ιφιγένεια στο τηλ. 2524350101.