ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 08/07/2022
Αριθ. Πρωτ.: 3282
Αριθ. Συνεδρίασης: 12

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 12η του μηνός Ιουλίου 2022 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 15ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
  2. Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
  3. Ακύρωση της 108/2022 Απόφασης Ο.Ε. και λήψη νέας απόφασης για εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022..
  4. Έγκριση Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Έρευνας και Ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
  5. Ακύρωση της αριθ.99/2022απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Γυμνασίου με Λ.Τ. Παρανεστίου» και λήψη νέας με το ίδιο θέμα
  6. Έγκριση του 1ου πρακτικού, του έργου με τίτλο : ΥΠΟΕΡΓΟ 1: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΑΔΡΙΑΝΗΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ”
  7. Έγκριση του 1ου πρακτικού του έργου με τίτλο : ΥΠΟΕΡΓΟ 2: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΨΗΛΗΣ ΡΑΧΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ”
  8. «Έγκριση του πρακτικού 2 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 1ο Υποέργο»
  9. «Έγκριση του πρακτικού 2 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 2ο Υποέργο»

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος