ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

δάσος

Μετά το πέρας της συζήτησης επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου για το σχέδιο νόμου: «Κατάργηση και Συγχώνευση του Δημοσίου και του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα – Σύσταση Γενικής Γραμματείας  για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» και χάρη στις παρεμβάσεις που έγιναν από το βήμα της Βουλής από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Δράμας κ. Κυριαζίδη  Δημήτριο, το ζήτημα της μεταφοράς στο Πόρτο Λάγος της έδρας των συγχωνευμένων Φορέων Διαχείρισης επιλύθηκε οριστικά προς όφελος του Νόμου και κατόπιν της υπουργικής τροπολογίας του κ. Μανιτάκη που κατατέθηκε αργά το απόγευμα στις 9/1/2013 , αποφασίστηκε η αλλαγή της έδρας του νέου φορέα από την Ξάνθη να μεταβεί στην Δράμα συγκεκριμένα στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου.

Ο νέος φορέας θα εδρεύει από εδώ και στο εξής στο Δήμο Παρανεστίου στο Μεσοχώρι, του Νομού Δράμας και θα διοικείται ο Νέος Ενισχυμένος Φορέας Διαχείρισης Οικοσυστημάτων Ροδόπης-Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας.

Ευχαριστούμε θερμά για την δίκαιη αυτή απόφαση και για όλες τις ενέργειες που έγιναν  από τον βουλευτή της Ν.Δ. Δράμας κ. Κυριαζίδη  Δημήτριο αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που λειτούργησαν για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Πραγματικά νιώθουμε δικαιωμένοι και είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα για την περαιτέρω αναβάθμιση του ενιαίου αυτού φορέα που στόχο και σκοπό έχει την ανάδειξη του εθνικού μας πλούτου τον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε ώστε να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.