ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/8/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4206

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Ν.Δράμας
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Ορίζει τους κατωτέρω δηµοτικούς συμβούλους ως Αντιδηµάρχους του ?ήµου Παρανεστίου, µε θητεία από 3-8-2021 έως την 02-08-2022, εντός της τρέχουσας δηµοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1) τον κ. Χορόζογλου Σάββα του Γεωργίου , ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Παρανεστίου , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

  1. Την ευθύνη λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  3. Την μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  4. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση της δημάρχου, βεβαιώσεων και βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, πιστοποιητικών, πιστοποιητικών πλησιεστέρων συγγενών, και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια
    της Δ
    .Ε. Παρανεστίου.
  5. Την συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Παρανεστίου .

2) Τον κ. Σοφιάδη Παύλο του Γεωργίου ως ΑΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο του ?ήµου Παρανεστίου, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες ως εξής:

  1. Τεχνικών Έργων και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των Τεχνικών ΈργωνΤεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών ΈργωνΕκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύωντεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών - Επίβλεψης έργων.
  2. Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού.
  3. Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίαςχωροταξίας και χρήσεων γης, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών ΕφαρμογώνΟικοδομικών Αδειών και ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου - Γραμματείας.
  4. Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος
  • Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο
  • την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου
  • το συντονισμό και την επίβλεψη της πολιτικής προστασίας
  • την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας
  • Την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων.
  • Την εποπτεία και ευθύνη για το συντονισμό των θεμάτων που αφορούν αδέσποτα ζώα
  • Την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειώνπιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.


3) Τον Ευθυμιάδη Γεώργιο του Κυριάκου ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο του ?ήµου Παρανεστίου, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες για το σύνολο των Δ.Ε. ως εξής:

  1. Προγραμματισμού
  2. Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
  3. Την εποπτεία και ευθύνη για το συντονισμό των θεμάτων Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, υποχρεώσεων που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Διαύγεια), Πληροφορικής
  4. Την εποπτεία και ευθύνη Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Και ορίζει αυτόν να ενεργεί ως Διατάκτης σχετικά με ανάληψη υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου.
  5. Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού

4) τον κ. Κυπραίο Πέτρο του Νικολάου κατά τόπον ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω κατά τόπο αρμοδιότητες της άνω δημοτικής ενότητας:

  1. Την ευθύνη λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  3. Την μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  4. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση της δημάρχου, βεβαιώσεων πλην βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, πιστοποιητικών πλην πιστοποιητικών πλησιεστέρων συγγενών, και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που είναι εγκατεστημένες στην Δ.Ε.Νικηφόρου .
  5. Την συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Νικηφόρου γιατην επίλυση των προβλημάτων τους .
    Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειώνπιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας των δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

  1. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου Κυπραίου Πέτρου , τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Χορόζογλου Σάββας .
    Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου κ. Χορόζογλου Σάββας, τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίος Πέτρος.
  2. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίο Πέτρο του Νικολάου κ. Χορόζογλου Σάββας του Γεωργίου που αναπληρώνει τον Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. κ. Χορόζογλου Σάββας του Γεωργίου .

Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου Ευθυμιάδη Γεώργιου τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του, ασκεί ο Αντιδήµαρχος Σοφιάδης Παύλος .
Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδηµάρχου κ. Σοφιάδη Παύλου τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. Ευθυμιάδης Γεώργιος .
Δ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.
Κάθε άλλη απόφαση Δημάρχου περί ορισμού Αντιδημάρχων παύει να ισχύει.
Ε. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα και, αν δεν υπάρχει ημερήσια, σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παρανεστίου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο ?ήµαρχος
Αναστάσιος Καγιάογλου

Πατήστε εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία