ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 8/4/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2065
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 12η  του μηνός  Απριλίου  2021 , ημέρα   Δευτέρα  και ώρα 11:30 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Τοιχίο αντιστήριξης στον Οικισμό Στέρνας Δήμου Παρανεστίου»»
  2. Έγκριση του 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : ««ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  3. Έγκριση αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT02 (16402/28-08-2020 «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων
  4. Έγκριση αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT01 (14573/24-07-2020 «Υποδομές ύδρευσης»)
  5. Έγκριση αποδοχής των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας: «Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια» με τίτλο: «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» του ΥΠΕΣ,
    β) Υποβολή της Πράξης «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» στο πλαίσιο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ09 (ΑΔΑ: Ψ6ΘΞ46ΜΤΛ6-1ΩΕ)
    γ) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.)
  6. Έγκριση αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT12 (18215/29-09-2020 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους
  7. Έγκριση αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT10 (18213/29-09-2020 «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ»)
  8. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του υποέργου 6: «Προμήθεια εξοπλισμού – ομάδα 5 «Ηλεκτρικές συσκευές» του έργου: «Δημιουργία υποδομών φιλοξενίας ειδικών ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωρίου»
  10. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση περί νομιμότητας εκμίσθωσης σε ιδιώτη, σχολικής μονάδας που έχει παύσει την λειτουργία της .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος