ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 20/11/2020
Αριθ. Πρωτ.: 5629
Αριθ. Συνεδρίασης: 22

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  25η του μηνός  Νοεμβρίου  2020 , ημέρα  Τετάρτη   και ώρα 11:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση των αναθέσεων προμηθειών και υπηρεσιών λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης για την αντιμετώπιση και έλεγχο γρήγορου τέστ για τον νέο κορονοΐο SARS COV-2(COVID-19) για την διασφάλιση της υγείας των υπαλλήλων και του κοινού που συναλλάσετε με τις υπηρεσίες του Δήμου και έγκριση της 29ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2020
  2. Έγκριση της 30ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2020
  3. Ανάθεση σε δικηγόρο για την παροχή νομικών συμβουλών και διεκπεραίωσης νομικών ενεργειών για την μεταγραφή τίτλων στο υποθηκοφυλακείο Δράμας
  4. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΔΕΠΑΝ, και του Δήμου Παρανεστίου για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΜΗΚΟΥΣ 4,65 ΧΛΜ» και ορισμός εκπροσώπων στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης .
  5. Ακύρωση της αριθ. 79/2020 απόφαση της Ο.Ε. και Έγκριση και καθορισμός των νέων όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «Τοιχίο αντιστήριξης στον Οικισμό Στέρνας Δήμου Παρανεστίου»
  6. Ακύρωση της αριθ. 93/2020 απόφαση της Ο.Ε. και Έγκριση και καθορισμός των νέων όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος επί της κεντρικής οδού Παρανεστίου – Πρασινάδας – Ι.Μ. Μεταμορφώσεως μετά από θεομηνία»
  7. Ακύρωση της αριθ. 129/2020 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης μελέτης, καθορισμός των όρων δημοπράτησης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021» και λήψη νέας απόφασης .
  8. Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Παρανεστίου για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2020 του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 4 (Α.Π.4) για την εκπόνηση Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)»
  9. Έγκριση της Δ΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2020 του ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.
  10. Λήψη απόφασης για την απ ευθείας ανάθεση της γεωτεχνικής μελέτης του έργου με τίτλο «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσις Τ.Κ. Αδριανής»

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος