ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/8/2020
Αριθ. Πρωτ.: 3845
Αριθ. Συνεδρίασης: 17

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  26η του μηνός  Αυγούστου   2020 , ημέρα  Τετάρτη   και ώρα 13:00 μ.μ. σε Έκτακτη  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ακύρωση της αριθ. 102/2020 απόφαση της Ο.Ε. περί «Έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Έρευνας και Ανάπτυξης μεταξύ Δήμου Παρανεστίου και Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος για το έργο «Οικο – πολιτιστική» ανάδειξη του Δήμου Παρανεστίου και ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω Διεθνούς Δικτύωσης από την επιστημονική ομάδα της Έδρας UNESCO Con-E-Ect» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης» και λήψη νέας απόφασης με το ίδιο θέμα.

Το κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης συνίσταται στην έγκαιρη λήψη απόφασης από την Ο.Ε. καθώς η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ συνεδριάζει στις 28-8-2020.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος