ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 11/6/2020
Αριθ. Πρωτ.: 229

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής &
Παιδείας Δήμου Παρανεστίου


Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “SMART_ MED-INTERREG”» Interreg V-A “Greece-Bulgaria 2014-2020”
Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, η αξιολόγηση των προσφορών των υποψηφίων Αναδόχων, για την επιλογή του καταλληλότερου, θα γίνει βάση κριτηρίων. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 73.370,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων ενάριθ. έργου 2017ΕΠ23160017, ΣΑΕ υπ. πρωτ. 123790/10-11-2017 με ΑΔΑ: 9Κ1Σ465ΧΙ8-ΩΣΜ).
Η δαπάνη για την εν σύμβαση βαρύνει την με Κ.Α. : 60/6162.01 σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου, στην Αδριανή Δράμας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/06/2020, και ώρα 10:30, κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.
Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία πριν την καταληκτική ημερομηνία και ώρα του διαγωνισμού.
Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, Οδός: Αδριανή, Τ.Κ. 66100 E-mail: paid_ad@otenet.gr (Παιδικός Σταθμός Αδριανή), (αρμόδιος υπάλληλος: ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΦΗ τηλ: 2521082472), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.paranesti.gr

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 85141000-9 Υπηρεσίες παρεχόμενες από ιατρικό προσωπικό.
Η Διακήρυξη θα διατίθεται σε πλήρη & ελεύθερη πρόσβαση από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.paranesti.gr, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.
Για πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου, στην Αδριανή Δράμας (Παιδικός Σταθμός Αδριανής), (αρμόδιος υπάλληλος: Άννα Μπούφη τηλ: 2521082472)
Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (http://www.eprocurement.gov.gr), στην ιστοσελίδα του Δήμου www.paranesti.gr και η προκήρυξη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και σε μία τοπική ημερήσια εφημερίδα.


Ο Πρόεδρος
Σάββας Χορόζογλου

Πατήστε εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία