ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/3/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1267
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  23η του μηνός  Μαρτίου 2020 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 12:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου.
  2. Έγκριση του πρακτικού 1 & 2 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου 2020
  3. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ για το έτος 2020.
  4. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (αρθρο 1047 Ν.4483/2017) για το έτος 2020 .
  5. Έγκριση της 10ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  6. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Παρανεστίου»
  7. Έγκριση δαπανών μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα.
  8. Τροποποίηση της αριθ. 94/2019 απόφασης της Ο.Ε. περί « Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και ελέγχου/αξιολόγησης προσφορών Υπηρεσιών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016»
  9. Αποδοχή δωρεάς για καθαρισμό τμήματος του υπ αριθ. 164 ρέματος του αγροκτήματος Ψηλής Ράχης από την επιχείρηση Σ.Τουμπουλίδη ΑΒΕΕ
  10. Εξειδίκευση πιστώσεων Κ.Α. του προϋπολογισμού Οικον. Έτους 2020
  11. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Μαξίδου Παρθένας του Δημητρίου
  12. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Τσακμακίδη Κων/νο του Νικολάου
  13. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Τριανταφυλλίδου Δέσποινα του Θεόφιλου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος