ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/3/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1180

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την 28/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου κηρύχτηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός ως ΑΓΟΝΟΣ για την ομάδα:
«Ομάδα 5 – Ελαιολιπαντικά»
Επίσης με την ίδια απόφαση, η οικονομική επιτροπή του
Δήμου Παρανεστίου αποφάσισε να προβεί στην ανάδειξη προμηθευτή της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της 3/2019 διακήρυξης του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού που προηγήθηκε, ως προς την ομάδα των προϊόντων όπου όλοι οι οικονομικοί φορείς που συμμετείχαν ήταν άκυροι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 παρ.6 και άρθρο 32, παρ. 1 του N. 4412/2016.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσόν των 
212.695,00 € με Φ.Π.Α 24%. (171.528,22 € χωρίς Φ.Π.Α).
Ο προϋπολογισμός της
«Ομάδα 5 – Ελαιολιπαντικά» ανέρχεται στο ποσόν των 4.991,00 € με Φ.Π.Α 24%. (4.025,00 € χωρίς Φ.Π.Α).
Προκειμένου να συμμετέχετε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα πρέπει να υποβάλλετε τις προσφορές σας ηλεκτρονικά με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση και στην υπ' αριθ. 3/2019 διακήρυξη (η οποία επισυνάπτεται) του άγονου διαγωνισμού που προηγήθηκε ως προς την
«Ομάδα 5 – Ελαιολιπαντικά» όπου όλοι οι οικονομικοί φορείς που συμμετείχαν ήταν άκυροι, προσκομίζοντας τα ζητούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τη 3/2019 διακήρυξη.
Όσον αφορά στην εγγυητική επιστολή συμμετοχής, θα καλύπτει το 2% (δύο επί τοις εκατό) της δαπάνης συμμετοχής προ Φ.Π.Α της ομάδας που θα καταθέσει προσφορά.
Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ΄αριθμ 3
/2019 διακήρυξη του Δημάρχου. Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα οριζόμενα στην διακήρυξη του Δημάρχου.

Πατήστε εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία