ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/9/2019
Αριθ. Πρωτ.: 5013
Αριθ. Συνεδρίασης: 15

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 13η  του μηνός  Σεπτεμβρίου     2019 , ημέρα Παρασκευή    και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής
  2. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στη Αθήνα
  3. Έγκριση της 8ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  4. Έγκριση της 9ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων των Κ.Α. 60/6473.01και 00/6443
  6. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια πινακίδων οδοσήμανσης και λοιπών υλικών σήμανσης»,
  7. Έγκριση του Πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση, παιδικών οργάνων και δαπέδου ασφαλείας, των παιδικών χαρών Νικηφόρου, Πτελέας, Πλατανιάς, Υψηλής Ράχης, Χαμοκεράσων, Παλιαμπέλων και Τείχους Δήμου Παρανεστίου»
  8. Έγκριση του Πρακτικού V της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του Υποέργου 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ»για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος