ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 37
1η Έκτακτη Ειδική Συνεδρίαση

 

           

                                        

Π ρ ο ς 

Σας προσκαλούμε την   8η του μηνός  Ιανουαρίου    2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Έκτακτη Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω μοναδικό θέμα:

 

 1

Τροποποίηση της αριθ. 252/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 Δήμου Παρανεστίου» μετά την αριθμ. πρωτ. 8/4-1-2019 Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ επί του Σχεδίου του Προΰπολογισμού οικ. έτους 2019 του Δήμου Παρανεστίου και Έγκριση του Πίνακα 5Α ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΠΔΔ 2019.

 

Το  κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης συνίσταται  στην ανάγκη  να εγκριθεί κατά το δυνατόν συντομότερα ο προϋπολογισμός του Δήμου, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του και τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του .

 

                                                                                   Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                                                 Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου)