ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 12/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4642
Αριθ. Συνεδρίασης: 26

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 13η  του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη   και ώρα 13:00 μ.μ. σε  Έκτακτη  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1.  

Έγκριση των επικαιροποιημένων Τευχών Δημοπράτησης και καθορισμός των όρων δημοπράτησης του έργου: «Υποέργο 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ των Μελετών του έργου με τίτλο: «Υποέργο 1: Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Παρανεστίου, Μονάδας Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών Δήμου Παρανεστίου και Πράσινου Σημείου της Δ.Ε. Νικηφόρου του Δήμου Παρανεστίου» της Πράξης : «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

     Το  κατεπείγον της έκτακτης κατεπείγουσας  συνεδρίασης συνίσταται  στο ότι θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για το ανωτέρω θέμα, για την  έγκαιρη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την υλοποίηση του έργου .

  • Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα