Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28/11/2013 16:36
ΘΕΜΑ : « Επίσκεψη του Αντιδημάρχου της ΔΕ Παρανεστίου του  Δήμου Παρανεστίου στην Κύπρο».

Επίσκεψη στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Παρανεστίου κ. Παρλόγλου από της 13 έως και της 17 Νοέμβρη 2013 κατόπιν  πρόσκλησης του Υπουργείου  Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου στα πλαίσια αμοιβαίας αλληλεγγύης και συνεργασίας των δύο κρατών.
Ο Δήμος Παρανεστίου τα τελευταία τρία χρόνια φιλοξενεί μαθητές Δημοτικών Σχολείων απ όλη την Κύπρο κατά τους θερινούς μήνες στον οικισμό φιλοξενίας της ΔΕΗ και αντίστοιχα γίνεται φιλοξενία μαθητών μας , από το  Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου    σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του νησιού. 
Μέσα από την αμφίδρομη αυτή επισκεψημότητα και φιλοξενία των μαθητών επιδιώκεται η σύσφιξη των αδελφικών σχέσεων ανάμεσα στα δύο αυτά κράτη, η προβολή  των αξιοθέατων, η τουριστική ανάπτυξη αλλά παράλληλα και η ψυχαγωγία των μικρών  μαθητών. 
Ο Αντιδήμαρχος Παρανεστίου κ.  Παρλόγλου επισκέφτηκε το Υπουργείο Παιδείας  και Πολιτισμού και συναντήθηκε υπηρεσιακά στελέχη αυτού.
Αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία   καλύτερης συνεργασίας για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο.
Ο Γενικός Δ/ντης  Κατασκηνώσεων του  Υπουργείου   κ. Μιχάλης Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι μόνον οι μαθητές του Δήμου Παρανεστίου θα φιλοξενηθούν για την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο λόγω του ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας του αφ ενός δεν τους δίνει την δυνατότητα  για περισσότερες φιλοξενίες και αφ εταίρου  διότι έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ τους .
Ο Αντιδήμαρχος επισκέφτηκε την Κοινότητα του Πολιτικού, (κοινότητα που ανήκει στο Κοινοτικό Σύμπλεγμα Ταμάσσου) μαζί με τον πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου κ. Ανδρέα Βοσκαρή και συζήτησαν την προοπτική αδελφοποίησης και συνεργασίας των δύο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης , του Δήμου Παρανεστίου και της Κοινότητας Πολιτικού.
Συγκινητικό  ήταν το αντίκρισμα πολλών φωτογραφιών και πινάκων από αξιοθέατα   του Δήμου Παρανεστίου (ποταμός Νέστος καταρράκτες Αγίας Βαρβάρας κ.α) αλλά και από τοπία της ευρύτερης περιοχής της Δράμας ( Βυζαντινά τείχη Σπήλαιο Μααρά, κα), σε δημοτικά σχολεία της Λεμεσού και της Λευκωσίας  , πράγμα που αποδεικνύει ότι οι λιλιπούτιοι μαθητές θέλουν να έχουν στα μάτια τους τις όμορφες αναμνήσεις από την γείτονα χώρα. 
Γραφείο Δημάρχου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/11/2013 14:11

 Μεγάλη επιτυχία είχε το ταξίδι του Δημάρχου Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Νικόλαου και του Βουλευτή της ΝΔ Δράμας κ. Κυριαζίδη Δημήτριου με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου Χαράλαμπο   και τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γκιουλέκα Κων/νο στης 5 Νοεμβρίου 2013 στο χώρο της Βουλής.

  Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε την άμεση εκταμίευση των 2.000.000 ,00 € για την συνέχιση των εργασιών  των φυλακών στον οικισμό του Νικηφόρου ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση των ποινικών φυλακών της χώρας, προκειμένου να καταστούν πιο λειτουργικές και ανθρώπινες. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται θετική για την ολοκλήρωση του όλου έργου, το οποίο για χρόνια έμενε μια ανεκπλήρωτη δέσμευση της πολιτείας.

Σημαντική ήταν επίσης και η συζήτηση του Βουλευτή κ. Κυριαζίδη Δ. και του Δημάρχου Παρανεστίου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γκιουλέκα Κωνσταντίνο για τα τρέχοντα προγράμματα του Υπουργείου που αφορούν την αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος καθώς και την ενίσχυση της κινητικότητας του μαθητικού – φοιτητικού πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου προσκάλεσε τους Υπουργούς να επισκεφτούν τον Ορεινό Δήμο του και να δουν από κοντά τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός αυτός πληθυσμός.

Γραφείο Δημάρχου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/11/2013 14:05

Διοργανώνεται η Διεθνής πράσινη Εβδομάδα -  79η έκθεση τροφίμων & ποτών του Βερολίνου International Green Week  ( www.greenweek.de)  στις 17 – 26 Ιανουαρίου 2014.

Η έκθεση αυτή θεωρείται παγκοσμίως μία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές πλατφόρμες των γεωργικών επιχειρήσεων με συμμετοχή από 67 χώρες και πάνω από 1630 εκθέτες.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην Διεθνή πράσινη Εβδομάδα και ανήκουν σε διεθνή πολυτελή προϊόντα είναι : Μπύρα- Κρασί- Αλκοολούχα ποτά- Κρέατα και λουκάνικα- Θαλασσινά- Τσάι, βότανα, μπαχαρικά- Γαλ/κά- Γεωργικό και κηποτεχνικό εξοπλισμό- Προμήθειες κήπου και θερμοκηπίου- Συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό.

Το Ελληνογερμανικό  Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εταιρία blvd media group ltd, διοργανώνει για πρώτη φορά ελληνικό ομαδικό περίπτερο στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα 2014.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα, παρουσία –αλλά κι υποστήριξη– του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  

  Σε κάθε περίπτωση η πρόθεση του Επιμελητηρίου να στηρίξει τις ελληνικές παρουσίες στην έκθεση θα συμβάλλει στην δημιουργία ενός χρήσιμου διαύλου επικοινωνίας για τους έλληνες εκθέτες και τις προσπάθειές τους να εξάγουν τα προϊόντα τους στη γερμανική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας ως εκθέτης αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης αλλά και 10 % επιπλέον έκπτωση για τα μέλη μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του εκθεσιακού οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα  Αθήνα : 210 641 9000 και 210 641 9038 και στην Θεσσαλονίκη στα τηλέφωνα : 2310 327733. Ιστοσελίδα : www.greenweek.de.

 

Γραφείο Δημάρχου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04/11/2013 13:05
Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες του έργου « Ύδρευση Οικισμών Δήμου Παρανεστίου». Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου Νικόλαος επισκέφτηκε μαζί με τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου τον χώρο όπου ολοκληρώνεται ένα από τα τμήματα του έργου.
Η Ύδρευση των οικισμών είναι ένα έργο υψίστης υγειονομικής σημασίας για τους πολίτες καθώς η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του υφιστάμενου δικτύου πόσιμου νερού του Δημοτικού Διαμερίσματος του Κ. Θόλου και η κατασκευή νέου δικτύου από σκληρό πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς θα έχει ως αποτέλεσμα την ασφαλή χρήση πόσιμου νερού χωρίς τις επιβλαβείς συνέπειες που επιφέρει στην δημόσια υγεία η χρήση αμιαντοσωλήνων.
Ανάδοχος του έργου είναι η κατασκευαστική εταιρία ΣΤΑΤΩΡ Α.Τ.Ε. και η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 243.000,00 €.
Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου έδειξε φανερά ικανοποιημένος από την πορεία της εκτέλεσης του έργου και αναμένει την ολοκλήρωσή του μέσα στα χρονικά όρια της σύμβασης.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί προς χρήση ένα δίκτυο αγωγών ύδρευσης από σκληρό πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς συνολικού μήκους 4.185 μ.


Απαγόρευση της αλιείας στον ποταμό Νέστο

04/09/2013 14:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαγόρευση της αλιείας στον ποταμό Νέστο

 

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλου, απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας η αλιεία ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσο και εργαλείο, στο Ελληνικό τμήμα του ποταμού Νέστου από την είσοδό του στο Νομό Δράμας μέχρι την είσοδό του στους Νομούς Ξάνθης και Καβάλας, λόγω ανίχνευσης αυξημένων συγκεντρώσεων καδμίου σε δείγματα επιφανειακού ύδατος.

Η απαγόρευση αφορά μόνο τον ποταμό Νέστο και όχι τους παραποτάμους του, για τους οποίους εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση αλιείας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για λόγους προστασίας των υδάτινων οικοσυστημάτων.

Η απόφαση αυτή λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους και αποσκοπεί στην προστασία της δημόσιας υγείας. Υπεύθυνες Αρχές για την τήρησή της είναι οι Αστυνομικές Αρχές, τα Δασαρχεία και όλες οι ανακριτικές Αρχές.

Για τους παραβάτες της παραπάνω απόφασης προβλέπονται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, όπως επιβολή προστίμου και απαγόρευση άδειας αλιείας.

 

                                    

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20/08/2013 19:21

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος οι τριήμερες Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στις 9 – 10 και 11 Αυγούστου 2013 στον οικισμό Παρανεστίου υπό την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Παρανεστίου κ. Παρλόγλου Μιχαήλ, ο οποίος έκανε τα μέγιστα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πραγματοποιήθηκε Πανελλήνια Συνάντηση Νεολαίας Ποντίων η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και οι εκδηλώσεις κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στα πλαίσια της παραπάνω συνάντησης παρουσιάστηκε η επιθεώρηση του κ. Σάββα Σαλπιγγίδη με τίτλο «Τσαϊζουμ κι φογούντανε, χατεύουμ’ αρς κι φεύ ‘νε» η οποία πραγματικά ήταν μία απολαυστική σατιρική πολιτικού περιεχομένου επιθεώρηση και  οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι δακρύων.

Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου Νικόλαος χαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες και καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα του Δήμου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, διασκέδασε, ξεναγήθηκε και αναπόλησε τα βιώματα των Ποντίων.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου μετά την Θεία Λειτουργία στον οικισμό του Τραχωνίου έγινε μία μικρή συγκινητική τελετή για τους φονευθέντες ήρωες του Τραχωνίου και του Πολυγεφύρου, αφού πρώτα επιτελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Εκεί συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και απόγονοι των φονευθέντων από το Βουλγαρικό στρατό την 12ης Αύγουστο του 1944.   Στην τελετή αυτή ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραχωνίου κ. Δερμετζόγλου αναφώνησε τα ονόματα των θυμάτων και κατέθεσε μια μαρμάρινη πλακέτα ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους ένδοξους ήρωες μας.

Γραφείο Δημάρχου.


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΧΑΔΑ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ <<ΣΑΧΙΝΙ>> ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΤΕΛΕΑΣ ΤΟΥ Δ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ με προϋπολογισμό 593.000,00 €

07/08/2013 12:14

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου  κ. Καγιάογλου Νικόλαος  επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον χώρο των αποβλήτων( ΧΑΔΑ)  στην θέση «ΣΑΧΙΝΙ» της Τοπικής Κοινότητας   Πτελέας του Δήμου Παρανεστίου.

Η προσωπική του αξιολόγηση είναι  ότι η  πορεία των εργασιών συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ,είναι ένα άρτιο και επιμελημένο έργο σε όλη την  έκταση του εφόσον φτάνει στο τέλος  της ολοκλήρωσης του.

Ο Δήμαρχος φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία του έργου καθώς ο χώρος έχει πάρει τελείως διαφορετική όψη και δεν θυμίζει καθόλου σκουπιδότοπο.

 

Γραφείο Δημάρχου.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δράσεις 4.1 ‘’Αναλύσεις μελιού’’ και 4.2 ‘’Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού’’ έτους 2013.

18/07/2013 17:54

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους, τις μελισσοκομικές οργανώσεις και ιδιώτες συσκευαστές – τυποποιητές Ελληνικού μελιού του Νομού μας, ότι για τις Δράσεις 4.1 & 4.2 ενισχύονται οι δαπάνες πραγματοποίησης αναλύσεων δειγμάτων μελιού σε διαπιστευμένα εργαστήρια και οι δαπάνες ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού αντίστοιχα. Σκοπός των Δράσεων είναι ο έλεγχος ύπαρξης καταλοίπων φαρμάκων κι άλλων επικίνδυνων ουσιών στο μέλι και ο έλεγχος της ποιότητάς του αντίστοιχα. Οι δαπάνες που ενισχύονται με τις δυο Δράσεις αφορούν αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 01/09/2012 έως 31/08/2013.
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση ένταξης προς τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής μέχρι τις 05/08/2013 για τη Δράση 4.1 και μέχρι τις 20/07/2013 για τη Δράση 4.2. Οι λεπτομέρειες εφαρμογής των δυο Δράσεων καθορίζονται με την αριθμ. 1785/84345/05/07/2013 ΥΑ που έχει αναρτηθεί στους ιστότοπους www.minagric.gr και www.melinet.gr. Πληροφορίες για τους δικαιούχους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δίνονται από το αρμόδιο γραφείο (238).


Αποτελέσματα του προγράμματος «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου»

04/07/2013 16:13

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συμμαχία Ανάπτυξης στη Δράμα» ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα του προγράμματος «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου» έχουν αναρτηθεί στις παρακάτω ιστοσελίδες:
- http://www.symmaxia-dramas.gr

- http://www.aned.gr

- http://www.doxato.gr

- http://www.prosotsani.gr

- http://www.paranesti.gr

καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα των Δήμων Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου.
Οι ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων αποτελεσμάτων, που εκδόθηκαν για την πλήρωση των θέσεων ωφελουμένων του Ολοκληρωμένου Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου μπορούν να υποβληθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 (9:00 - 14:00), στα παρακάτω σημεία:
- Δήμος Δοξάτου, Πηγές Κεφαλαρίου (κτίριο Αναπτυξιακής), τηλέφωνο 25210-69528.
- Δήμος Παρανεστίου, ΚΕΠ Νικηφόρου, τηλέφωνο 25210-90437.
- Δήμος Προσοτσάνης, ΚΑΠΗ Δήμου Προσοτσάνης, τηλέφωνο 25220-22953.

Ο Πρόεδρος της Α.Σ.
«Συμμαχία Ανάπτυξης στη Δράμα»


Δείτε τα Αποτελέσματα στο παρακάτω αρχείο :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 


Επίσκεψη Γερμανών Δημάρχων στο Δήμο Παρανεστίου

04/07/2013 16:03

Στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επισκέφτηκαν τον Δήμο Παρανεστίου οι Δήμαρχοι  Holger Dembeck   του Δήμου Grafenberg  και  Erhardt Carsten του Δήμου  Nordrach και η κα. Gabriela Scheiner  υπεύθυνη του Γραφείο Δημάρχων Βόρειας Ελλάδας της Ελληνο/Γερμανικής συνέλευσης ( DGV).

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Νικόλαος μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Κεχαγιόγλου Σταύρο , τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Παρανεστίου κ. Παρλόγλου Μιχαήλ , τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου κ. Κουκαριώτη Παναγιώτη , την Δημοτική Σύμβουλο κα. Κατικαρίδου Ελένη και στελέχη του Δήμου Παρανεστίου, τους υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο την Τρίτη 02/07/2013 και ώρα 12:00 μμ.

Εκεί έγιναν οι πρώτοι χαιρετισμοί καθώς και η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων αμφότερα.

Κύριος στόχος της επίσκεψης  ήταν η ενοποίηση στις ήδη υπάρχουσες επαφές και η δημιουργία νέων, ώστε να χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένα μέτρα συνεργασίας στην ανταλλαγή εμπειριών σε τομείς της τοπικής και περιφερειακής πολιτικής, της τεχνογνωσίας από τους εμπειρογνώμονες , τους  επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών  ώστε να προωθηθούν και βελτιωθούν οι συνθήκες για τους επενδυτές στην Ελλάδα.

Οι Δήμαρχοι συζήτησαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Τουριστικής ανάπτυξης που ευνοεί ιδιαίτερα τον Δήμο Παρανεστίου λόγω του φυσικού της πλούτου , θέματα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας , για την αξιοποίηση της Βιομάζας  στο Εθνικό Πάρκο της Ροδόπης αλλά και για ευρωπαϊκά προγράμματα.

Οι δύο Γερμανοί Δήμαρχοι ανέφεραν πολλές φορές στις συζητήσεις του την λέξη «Αλληλεγγύη» και την ενδυνάμωση  σχέσεων  μεταξύ των Ελλήνων και Γερμανών.

Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου Νικόλαος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των συζητήσεων- προτάσεων για την ανάπτυξη στον Δήμο Παρανεστίου και ανανέωσε το ραντεβού τους στους προσεχείς μήνες για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών στην έδρα του κάθε Δημάρχου  στην Γερμανία.

Γραφείο Δημάρχου.

 Επίσκεψη Γερμανών Δημάρχων

Επίσκεψη Γερμανών Δημάρχων

Επίσκεψη Γερμανών Δημάρχων

Επίσκεψη Γερμανών Δημάρχων


 1 2 3 4 Τελική