Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ LET'S DO IT GREECE

08/03/2018 13:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Παρανεστίου, μέλος της ομάδας Let’s do it Greece, για 2η συνεχή χρονιά  ενώνει τις δυνάμεις του με την εθελοντική οικογένεια του «Let’w do it Greece-Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» και τους εθελοντές από κάθε γωνιά του δήμου μας και της χώρας μας.

Συμμετέχουμε καλώντας του συλλόγους  του δήμου και όλους τους πολίτες να πραγματοποιήσουμε δράσεις καθαρισμού , εξωραϊσμού ή/και αισθητικής αναβάθμισης σε ορισμένα σημεία των Τοπικών Κοινοτήτων

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα στο δήμο μας και στηρίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία που ξεπερνά τις προσωπικές επιδιώξεις  και συμβάλει στην προστασία της υγείας, αναδεικνύει τις δυνάμεις του πληθυσμού στο πεδίο της κοινωνικής δραστηριοποίησης και της συμβολής στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας.

Γινόμαστε η αλλαγή που επιθυμούμε μόνο συμμετέχοντας!

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Καλούνται όλοι οι σύλλογοι και εθελοντές που επιθυμούν να συνεργαστούν  με την αρμόδια υπηρεσία στα τηλ. 2524350131 κ. Πρωϊμάκη Σπυριδούλα και 2524350132 κ. Παπαζώτου Κυριακή (ειδική συνεργάτιδα της Δημάρχου)

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


 1 Τελική