Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Πρόσκληση για την 4η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

29/02/2016 18:07

        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 29/02/2016
Αριθ. Πρωτ.: 1071
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

 

Σας προσκαλούμε την 29η  του μηνός  Φεβρουαρίου   2016, ημέρα  Δευτέρα      και ώρα 18:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.5 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

  1. Ενημέρωση του Δ.Σ. για τις επιπτώσεις στην περιοχή του Δήμου μας,  από τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

Το κατεπείγον συνίσταται ύστερα από  την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας στις 28-2-2016, στο οποίο κλήθηκαν οι δήμαρχοι των δήμων του Νομού, εθελοντικές οργανώσεις, φορείς και βουλευτές του νομού, και την ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, κρίνεται κατεπείγουσα ανάγκη ενημέρωσης του σώματος για το παραπάνω  θέμα, ενόψει και της έκτακτης συνεδρίασης της ΠΕΔ ΑΜΘ αύριο 1-3-2015. 

 Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ


 1 Τελική