Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Ανακοίνωση για την Ισότητα των φύλων

26/02/2016 13:51

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για συμμετοχές στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παρανεστίου 

Μετά την υπογραφή της ευρωπαϊκής χάρτας για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες, ο Δήμος Παρανεστίου αναλαμβάνει την υποχρέωση της σύστασης Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.

Οι αρμοδιότητες της αφορούν στη διασφάλιση και προώθησης ισότητας των φύλων και την εξάλειψη των έμφυλων στερεότυπων μέσα από δράσεις επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης, την υποστήριξη της θέσης των γυναικών στην απασχόληση, την καταπολέμηση της βίας και την αναβάθμιση των δομών φροντίδας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται, θα γίνονται δεκτές από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου στα πρωτόκολλα των Δημοτικών Ενοτήτων, Νικηφόρου και Παρανεστίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας,Παιδείας και Πολιτισμού κ.Καλαϊτζόγλου Εμμανουήλ.

Τηλ Επικοινωνίας: 25213-52308

 


 1 Τελική