Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Διαγωνισμός στα πλαίσια του προγράμματος: "Γνωριμία των νέων με τον Αθλητισμό και τα Ολυμπιακά ιδεώδη"

19/06/2015 10:18

 Παρανέστι 18/06/2015

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια εκπόνησης του προγράμματος «Γνωριμία των νέων με τον Αθλητισμό και τα Ολυμπιακά ιδεώδη», ο Δήμος Παρανεστίου ενημερώνει τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ότι ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός μεταξύ των μαθητών θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 έως την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00.

Οσοι μαθητές θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.paranestiolympic.gr όπου εκτός των άλλων πηγών, μπορούν  να ενημερωθούν  για τα Ολυμπιακά αθλήματα και τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Στην συνέχεια άφου συμπληρώσουν τα στοιχεία τους μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό  στην παραπάνω θεματολογία σε μία ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών. Οι 10 πρώτοι μαθητές θα βραβευτούν με 10 smartphone τελευταίας τεχνολογίας. Κριτήρια αξιολόγησης θα αποτελέσουν ο συνδυασμός σωστών απαντήσεων και ταχύτητας αυτών.                                           

 

Γραφείο Δημάρχου

www.paranestiolympic.gr


 1 Τελική