Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04/11/2013 13:05
Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες του έργου « Ύδρευση Οικισμών Δήμου Παρανεστίου». Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου Νικόλαος επισκέφτηκε μαζί με τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου τον χώρο όπου ολοκληρώνεται ένα από τα τμήματα του έργου.
Η Ύδρευση των οικισμών είναι ένα έργο υψίστης υγειονομικής σημασίας για τους πολίτες καθώς η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του υφιστάμενου δικτύου πόσιμου νερού του Δημοτικού Διαμερίσματος του Κ. Θόλου και η κατασκευή νέου δικτύου από σκληρό πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς θα έχει ως αποτέλεσμα την ασφαλή χρήση πόσιμου νερού χωρίς τις επιβλαβείς συνέπειες που επιφέρει στην δημόσια υγεία η χρήση αμιαντοσωλήνων.
Ανάδοχος του έργου είναι η κατασκευαστική εταιρία ΣΤΑΤΩΡ Α.Τ.Ε. και η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 243.000,00 €.
Ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου έδειξε φανερά ικανοποιημένος από την πορεία της εκτέλεσης του έργου και αναμένει την ολοκλήρωσή του μέσα στα χρονικά όρια της σύμβασης.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί προς χρήση ένα δίκτυο αγωγών ύδρευσης από σκληρό πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς συνολικού μήκους 4.185 μ.


 1 Τελική