Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

[10/3/2011] Επίσκεψη Δημάρχου στο Σμόλιαν της Βουλγαρίας

01/01/2011 00:00

Επίσκεψη Δημάρχου στο Σμόλιαν της ΒουλγαρίαςΟ Δήμαρχος του Παρανεστίου κ. Νικόλαος Καγιάογλου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κουκαριώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Σαχινίδη, τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας «Εργασία συν» κ. Σπύρο Λάτσα επισκέφτηκαν την πόλη Σμόλιαν στη Βουλγαρία την Πεμπτη 10 Μαρτίου 2011 για μία πρώτη επαφή με τη Δήμαρχο του Σμόλιαν κα. Ντόρα Ιάνκοβα.

Σε φιλική ατμόσφαιρα έγινε το προγραμματισμένο πλάνο για ευσυνείδητη συμμετοχή στην σχεδίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, ο δρόμος Άρντα – Παρανέστι, Οργάνωση για αγώνες Μαραθωνίου, Αθλητισμού, Πολιτιστικές και Επιχειρηματικές Συνδέσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

Η Δήμαρχος του Σμόλιαν χαιρέτησε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους συναδέλφους του και τους μίλησε για τα σημαντικότερα ζητήματα τα οποία δουλεύει αυτόν τον καιρό η Δημοτική Διοίκηση.

Η Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σμόλιαν είναι πάντα ανοικτός για εποικοδομητικές προτάσεις συνεργασίας.

(μετάφραση από www.rodopinews.com)


 1 Τελική