Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

03/06/2013 15:11

Δια βίου μάθηση

λογότυπο Δια βίου μάθησης

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Παρανεστίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Παρανεστίου.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων θα απαιτηθεί η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Ο πρώτος κύκλος προγραμμάτων αναμένεται να ξεκινήσει τον φθινόπωρο του 2013, για τον οποίο πρόκειται να γίνει έγκαιρη ενημέρωση και έναρξη εγγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου, Ματεντζόγλου Συμεών, στο τηλέφωνο 2521082301 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο αρμόδιος υπάλληλος

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης,

Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας

Ματεντζόγλου Συμεών Νεραντζάκης Σταύρος

 

                                             

 


 1 Τελική