Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Τριήμερες Δράσεις στον Δήμο Παρανεστίου 24-25-26 Μαίου

17/05/2013 00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ιερά Μητρόπολη Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Παρανεστίου σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 , με την ευκαιρία της 2ης Πανελλήνιας Σύναξης Δασκάλων, αποφοίτων της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (του έτους 1962) οι οποίες συμπεριλαμβάνουν:

1) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (3ο χλμ.από τον Νικηφόρο προς Ψ. Ράχη) στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος.

2) Στις 11:00 πμ στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Νικηφόρου θα γίνει ομιλία με θέμα : « Το σχολείο, η Οικογένεια και η Κοινωνία στην Ελλάδα της κρίσης». Ομιλητής θα είναι ο κ. Νατσιός Δημήτριος ,δάσκαλος – θεολόγος και υπεύθυνος τηλεοπτικής εκπομπής της 4ε.

Σας ενημερώνουμε ότι το Τριήμερο πρόγραμμα των δασκάλων ξεκινάει από τις 24 έως 26 Μαΐου   και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι άλλοι εκπαιδευτικοί το επιθυμούν.

Καλεσμένοι της 25 Μαΐου θα είναι οι Δ/ντες και προϊστάμενοι των Δ/σεων και των Γραφείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης , Σχολικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των νομών Δράμας- Καβάλας – Σερρών.

Γραφείο Δημάρχου.

2524 350 152


 1 Τελική