Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Διεθνείς ημέρες σπόρων στην Ελλάδα 11, 12, 13 Μαΐου 2013

15/05/2013 00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Παρανεστίου σας προσκαλεί για τις Διεθνείς ημέρες σπόρων στην Ελλάδα 11, 12, 13 Μαΐου 2013 στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου.

Η συνάντηση οργανώνεται από το Πελίτι  (www.peliti.gr) με την υποστήριξη  του Δήμου Παρανεστίουwww.paranesti.gr, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου http://www.kpeparanestiou.gr, της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας για τους Σπόρους www.seed-sovereignty.org, του κινήματος Ναβντένια από την Ινδία, το οποίο θα εκπροσωπήσει η διεθνής ακτιβίστρια Βαντάνα Σίβα, www.navdanya.org, του Παγκόσμιου Κινήματος για την ελευθερία των σπόρων http://seedfreedom.in.

Η εκδήλωση θα γίνει στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου. Το Σάββατο στις 11 Μαΐου 2013, που είναι η πρώτη μέρα της εκδήλωσης αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της πρώτης μέρας Σάββατο 11 Μαΐου 2013

http://www.peliti.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=119%3Aprogramma&catid=2&Itemid=4&lang=el

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


 1 Τελική