Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

[19/3/2012] Επίσκεψη Δημάρχου στην Τουρκία

01/01/2012 00:00

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Καγιάογλου Νικόλαος πραγματοποίησε 5μερη επίσκεψη στην πόλη της Άγκυρας στην Τουρκία συνοδεύοντας ως επίσημος προσκεκλημένος το ΚΠΕ Παρανεστίου στα πλαίσια του προγράμματος Gruntdvig με τίτλο "Learn to Integrate the Family into the Environment" το οποίο και συντονίζει το ΚΠΕ Παρανεστίου.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση του προγράμματος με πρώτη τη φιλοξενία των εταιρικών ιδρυμάτων στο Παρανέστι το Νοέμβριο του 2011 και θα ακολουθήσουν σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί και πάλι στο Παρανέστι τον Ιούλιο του 2013.

Στην αποστολή συμμετείχαν 16 μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παρανεστίου και του Δήμου Δράμας 6 μέλη από την Πορτογαλία, 10 μέλη από τη Ρουμανία 2 μέλη από την Ιταλία και 12 μέλη από την χώρα υποδοχής.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλάμβανε μεταξύ άλλων:

Επίσκεψη στον Τοπικό εκπρόσωπο της Κεντρικής Διοίκησης του Pursaklar Salih Bigak

Επίσκεψη στον Τοπικό εκπρόσωπο της Κεντρικής Διοίκησης του Pursaklar Salih Bigak

 

Eπίσκεψη στο Δήμαρχο Pursaklar Selguk Getin

Eπίσκεψη στο Δήμαρχο Pursaklar Selguk Getin

 

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Gubuk Lokman Hekin

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Gubuk Lokman Hekin

 

Επίσκεψη στο Διευθυντή Εκπαίδευσης του Pursaklar

Επίσκεψη στο Διευθυντή Εκπαίδευσης του Pursaklar

 

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στις τοπικές αρχές της περιοχής προσφέρθηκε υλικό για το Δήμο Παρανεστίου και το Δήμο Δράμας και ανταλλάχθηκαν εθιμοτυπικά δώρα. Επίσης ο Δήμαρχος Παρανεστίου απεύθυνε πρόσκληση προς όλους να επισκεφθούν το Νομό Δράμας και το Δήμο Παρανεστίου για να δούνε από κοντά τις ομορφιές της περιοχής, και τον τρόπο λειτουργίας του ΚΠΕ στο Δήμο Παρανεστίου μιας και η Υπαίθρια Εκπαίδευση στη γείτονα χώρα είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα.

Τέλος ο Δήμαρχος Παρανεστίου θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το εξαίρετο έργο που πραγματοποιούν με την υλοποίηση των Προγραμμάτων στο Δήμο μας, μέρος των οποίων έχουν Πανελλαδική και Πανευρωπαϊκή εμβέλεια.

επίσκεψη στην Τουρκία


 1 Τελική