Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

[19/7/2012] Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο στο Παρανέστι

01/01/2012 00:00

Ο Δήμος Παρανεστίου έχει την μεγάλη χαρά να φιλοξενεί από τις αρχές Ιουλίου μαθητές από την Κύπρου δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν έναν άλλο τόπο και να κάνουν νέες δραστηριότητες. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που ο Δήμος Παρανεστίου φιλοξενεί μαθητές από διάφορα μέρη της Κύπρου. Η φιλοξενία τους θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η περσινή φιλοξενία απαρτίζονταν από 50 παιδιά ενώ φέτος ο αριθμός τους έχει διπλασιαστεί. Η φιλοξενία των Κυπρίων μαθητών στον Δήμο Παρανεστίου έχει χωριστεί σε δύο περιόδους των 12 ημερών.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τις ομορφιές του Νέστου, να δουν το φράγμα του Θησαυρού στο Παρανέστι, τους καταρράκτες της Αγίας Βαρβάρας, να περιπλανηθούν στα μονοπάτια που οδηγούν στα μοναδικής ομορφιάς δάση μας.

Πέρα όμως από τις περιοχές στον Νομό Δράμας έκαναν εκδρομές στην ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, επισκέφτηκαν τον Αγγίτη ποταμό, το σπήλαιο της Αλιστράτης, το σπήλαιο του Μααρά, πήγαν στην Ξάνθη, στο νησί της Θάσου και της Σαμοθράκης και σε πολλά ακόμη μέρη.

Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στο Παρανέστι

Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στο Παρανέστι


 1 Τελική