Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Ένταξη έργων του Δήμου Παρανεστίου στο ΕΣΠΑ

01/01/2012 00:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες στις 5 Δεκεμβρίου, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ξανθόπουλου, η τελετή παραλαβής των εντάξεων των έργων του ΕΣΠΑ για τον Δήμο Παρανεστίου.

Συγκεκριμένα τα έργα που παρελήφθησαν έχουν να κάνουν με:

  • τη δημιουργία υποδομών φιλοξενίας ειδικών ομάδων στο πλαίσιο περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης στον οικισμό της ΔΕΗ Μεσοχωρίου καθώς και
  • την επέκταση – εκσυγχρονισμό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ροδόπης Παρανεστίου και δορυφορικών εγκαταστάσεων και τα οποία συνολικά θα αγγίξουν τα 2.700.000 ευρώ.

Έργα πνοής που ως κύριο στόχο έχουν την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της περιοχής του Δήμου Παρανεστίου τα χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Νικόλαος Καγιάογλου, σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη που με την προσωπική του υποστήριξη εντάθηκαν και τα δύο τα έργα μέσα στα επιτρεπτά χρονικά όρια, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ξανθόπουλου Ιωάννη.


 1 Τελική