Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19,

11/11/2020 22:37

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ο Δήμος Παρανεστίου με το «Βοήθεια στο Σπίτι» αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στους κατοίκους του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Για τον σκοπό αυτό οι ανωτέρω συμπολίτες μας που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκη, πιστοποιητικών, συνοδείας σε νοσηλευτικά ιδρύματα κλπ αιτημάτων τους μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2524 0 21020 και 2521 0 90200.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι Κοινωνικοί Επιστήμονες του Δήμου Παρανεστίου θα είναι κοντά σε κάθε πολίτη, μέσω των παραπάνω τηλεφωνικών γραμμών, που χρειάζεται εμψύχωση και ψυχοκοινωνική στήριξη.

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από 7:00-15:00 μ.μ. ενώ τα Ιατρεία της περιοχής μας θα παραμείνουν κλειστά.

Καλή Δύναμη σε όλους!

Προσέχουμε τους εαυτούς μας!

Παραμένουμε ασφαλείς!


 1 Τελική