Νέα και ενημερώσεις

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

19/03/2020 16:01

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/3/2020
200319

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Παρανεστίου Ν. Δράμας στο πλαίσιο  εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του κορωνοϊού  COVID -19 και την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών αυτού, προχωράει στη σύσταση προσωρινής δομής κοινωνικής  πρόνοιας και αλληλεγγύης  για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και συγκεκριμένα:

  1. Προχωράει άμεσα στην καταγραφή των κατοίκων του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπετε να μετακινηθούν από τα σπίτια τους και αδυνατούν κατά δήλωση τους να εξυπηρετηθούν (ευπαθείς ομάδες –ηλικιωμένοι).
  2. Προχωράει άμεσα στην καταγραφή των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τα σπίτια τους και αδυνατούν κατά δήλωση τους να εξυπηρετηθούν.
  3. Στην εξυπηρέτηση των ανωτέρω συμπολιτών μας για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι για τη συνταγογράφηση φαρμάκων δεν χρειάζεται να μεταβαίνουν σε νοσοκομειακές δομές ­­­­και η διανομή των φαρμάκων θα γίνεται από το προσωπικό της Δομής.
  4. Στην διεκπεραίωση των αιτημάτων των ανωτέρω συμπολιτών μας όπως είναι με την παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών κλπ, για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Εφιστούμε  για άλλη μια φορά την ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ σας και σας παρακαλούμε  θερμά, να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ στο σπίτι σας. Εάν κάποιος από εσάς εμφανίσει συμπτώματα ίωσης, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να καλεί το τηλ. 1135  και να παραμένει στο σπίτι του.

Για περαιτέρω πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας, στα τηλέφωνα
επικοινωνίας: 2521082472 & 2524350161,

 ΦΑΞ: 2524022540, 2521090189,

 e- mail. kentrokoinparan@gmail.com

ώρες λειτουργίας 07:00 -15:00.


 1 Τελική