Νέα και ενημερώσεις

ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Εμφάνιση ενημερώσεων όλου του Δήμου!!!
Πολύσυκο Δυπόταμα Πρασινάδα Σίλλη Θόλος Τέμενος Καρποφόρο Περίβλεπτο Μεσοχώρι Ξάγναντο ΚάτωΘόλος Παρανέστι Πολυνέρι Αηδονόκαστρο Καπνόφυτο Μαυροκορδάτος Κρήνη Στέρνα Υψηλή Ράχη Τείχος Πρινόλοφος Θαμνωτό Γύρος Πλατανιά Δρυμότοπος Υψηλόκαστρο Χαμοκέρασα Πελεκητή Πλατανόβρυση Παλιάμπελα Μαρμαριά Άνω Πυξάρι Νικηφόρος Μικρολιβάδι Τερψιθέα Αδριανή Πτελέα

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα : "Στρες και καρκίνος"

19/03/2019 17:20

Σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος στις Τοπικές Κοινότητες Αδριανής, Πλατανιάς για την ενημέρωση – ευασθητοποίηση των πολιτών, με  το Κέντρο Κοινότητας του και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας και τον Εκπολιτιστικό σύλλογο Παρανεστίου διοργάνωσε την Δευτέρα 18 Μαρτίου ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο.

Η Δήμαρχος Παρανεστίου καλωσορίζοντας τους εισηγητές και όλους τους παρευρισκόμενους έκανε σύντομη αναφορά για την σημασία των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Κοινότητας στους δημότες του Παρανεστίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Παρανέστι, οι εισηγητές μας κος Ξάνθης Ανδρέας Ειδικός Παθολόγος , Διδάκτωρ ΔΠΘ και η κα Καραγιάννη Γεωργία Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια ανέπτυξαν εξαιρετικά τα θέματα «Στρές και Καρκίνος» και «Πως μπορεί το οικογενειακό περιβάλλον να στηρίξει τον ασθενή ψυχικά». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στον ζωντανό διάλογο που ακολούθησε.

 Eυχαριστoύμε θερμά τους εισηγητές κ. Ξάνθη Ανδρέα και κα Παπαγιάννη Γεωργία, την Πρόεδρο κα Σεραφίδου Ευγενία και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παρανεστίου καθώς και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6

 


 1 Τελική